Penawar Diebetes

BEBAS DIEBETES DENGAN VIVIX SHAKLEE
==================================

Macam mana Vivix ni boleh membantu pesakit2 kronik seperti diabetes,sakit jantung,arthritis,gout dan banyak lagi.. Kalau secara ringkasnya, sebahagian besar penyakit berpunca dari kerosakan sel (struktur asas tubuh kita). Contoh kanser bermula dari sel yang tidak normal berkembang dan merebak dengan cepat. Diabetes pula lazimnya terjadi disebabkan rintangan insulin dimana membran sel telah rosak menyebabkan reseptor insulin tidak sensitif terhadap insulin.

Apabila binaan asas dalam tubuh rosak, atau tidak normal, inilah punca badan kita sakit..bayangkan kalau rumah kita, tiang2, atau foundation nya retak, rosak, dah pasti rumah kita tak lagi selamat untuk diduduki kan? Sama lah juga dengan badan kita.

Vivix membaik pulih sel dengan 4 mekanisme:

1. Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel dalam badan anda dihujani oleh sehingga satu juta “penyerang hendap” yang boleh merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan “typo” yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.

Vivix bahan-bahan yang membantu melindungi dan membaiki DNA selular.

2. Pengawal selia genetik

Pengawal selia genetik menyumbang kepada kemerosotan selular yang berkaitan dengan usia.
Dalam satu kejayaan utama, satu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular.

3. Penurunan pengeluaran tenaga selular

Mithochondria dalam sel-sel kita mencipta tenaga yang kita tidak boleh hidup tanpa. Sebagai penurunan kecekapan mithochondrial, penurunan fungsi sel.

Bahan-bahan vivix menggalakkan biogenesis mitokondria,

4. Pengumpulan protein AGE

Pengumpulan lebihan “Advanced Glycation End” produk (AGE) boleh menyebabkan kerosakan selular yang boleh berkompromi Intergriti dan panjang umur sel.

Bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol pada AGE yang membantu memperlahankan pembentukan protein.
Bahan2 dalam vivix seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi..Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit2 diabetes, jantung dan banyak lagi.


TESTIMONI PENGGUNA VIVIX


Inginkan konsultasi boleh hubungi saya.

Rohaida
0165210225
www.aaisyahealthnbeauty.blogspot.com
Ur Shaklee Independent Distributor

No comments:

Post a Comment